KABANOSY W CIEŚCIE FRANCUSKIM.

  • wyświetlono: 1746 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

SĄ ZNAKOMITE ORAZ SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU DLA NIESPODZIEWANYCH GOŚCI.

ircia
  • 30min

Składniki

4 KABANOSY
1 GOTOWE CIASTO FRANCUSKIE
10 DAG SERA ŻÓŁTEGO

Sposób przygotowania przepisu:

KABANOSY W CIEŚCIE FRANCUSKIM.

  • KABANOSY W CIEŚCIE FRANCUSKIM1. CIASTO POKRÓJ NA KWADRATY WYBRANEJ DŁUGOŚĆI KABANOSA NACIĘTEGO PO OBU STRONACH NA KRZYŻ-OWIŃ.PIEC W TEMPERATURZE 200 ST. POD KONIEC POSYP TARTYM SEREM.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwil

Komentarze

Podobne przepisy

image-1eoepor

Dodane przez: paolineczka

Kreatywne babeczki z masą z selera i pomarańczy

Babeczki z masą z selera i pomarańczy...

image-299r6n7

Dodane przez: moniczkaala

Portobello faszerowane ziemniakami w złocistym...

Portobello nadziałam batatami i...

image-1hfl3m1

Dodane przez: SłodkiZapachMalin

JAJKA faszerowane koperkiem i wędzonym łososiem

Pysze i aromatyczne faszerowane...

image-0509mtw

Dodane przez: in-humility

PIECZARKI W ZALEWIE POMIDOROWEJ

Pieczarki takie możemy jeść na...

image-15teo1b

Dodane przez: in-humility

KRĄŻKI CEBULOWE

Krążki cebulowe to pyszna i lekka...

image-0ndudig

Dodane przez: in-humility

BRUSCHETTA

Aromatyczne, błyskawiczne grzanki...