Jajka faszerowane serem

4.5 (2 ocen)

  • 5 min
  • Dla 4 osób

Jajka faszerowane serem bardzo szybko znikają ze stołu:).

  • 5 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 6 jajek
    100g tartego parmezanu lun grana padano
    1 łyżka siekanej natki pietruszki
    1 łyżka majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (2 ocen)

Zobacz również:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół.
  • 2. Z jajek wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je, mieszamy z serem, natką, majonezem, solą i pieprzem. Tak powstałą masą faszerujemy białka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować