FASZEROWANE PIECZARKI Z GRILLA

4.5 (148 ocen)

  • 30 min

Jest to nietypowe danie na grilla, ale bardzo smaczne. Warto spróbować pieczarki z grilla - to świetny dodatek do mięs

  • 30 min

Składniki:

  • • 12 dużych pieczarek
    • 1 opakowanie serka wiejskiego
    • 20 dag żółtego sera
    • Sól, pieprz, suszone zioła
    • Świeża natka pietruszki, bazylia
Wystaw ocenę:

4.5 (148 ocen)

Zobacz również:

Grill

Faszerowane pieczarki z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki oczyść, wytnij ogonki. Środki oprósz solą, pieprzem i suszonymi ziołami. Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Pieczarki napełnij serkiem wiejskim i posyp żółtym serem. Ułóż na ruszcie lub tacce aluminiowej posmarowanej olejem i grilluj przez około 10-15 minut. Gotowe pieczarki z grilla posyp posiekanymi ziołami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować