fasolka szparagowa z czosnkiem i natką pietruszki

  • wyświetlono: 2830 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

potrawa jest bardzo lekka i pyszna

dominika_m
  • 70min

Składniki

* fasolka szparagowa
* czosnek
* natka pietruszki
* oliwa z oliwek
* ocet balsamiczny

Sposób przygotowania przepisu:

fasolka szparagowa z czosnkiem i natką pietruszki

  • 1. Fasolkę myjemy, obcinamy końcówki i gotujemy. Gdy fasolka się ugotuje i przestygnie kroimy ją na mniejsze kawałki. Do fasolki dodajemy pokrojony w drobną kostkę czosnek, posiekaną natkę pietruszki, oliwę z oliwek, odrobinę octu i soli i wszystko razem mieszamy. Odstawiamy na około pół godz do lodówki.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmaki

Komentarze

Podobne przepisy

Talarki z natką pietruszki

Dodane przez: RedakcjaPP

Talarki z natką pietruszki

Wiele potraw gotuję już samodzielnie....

Pesto z natki pietruszki

Dodane przez: PolskaGotuje

Pesto z natki pietruszki

Pachnące wiosną, proste, szybkie...

Fasolka szparagowa z kurkami

Dodane przez: Gregorhspeed

Fasolka szparagowa z kurkami

Połączenie naszych ulubionych kurek...

Omlet z fasolką szparagową

Dodane przez: AnetaJ

Omlet z fasolką szparagową

Omlet to sposób na pyszne i sycące...

Omletzielony I

Dodane przez: Agiatis

Omlet zielony, czyli z natką pietruszki smażony

Niedziela, rano można dłużej pospać....

fasolka szparagowa z pieczarkami i pomidorami

Dodane przez: zlotko

Fasolka szparagowa z pieczarkami i pomiorami

super jako dodatek do obiadu a...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE