REKLAMA
Bardzo smaczne, chrupiące placki ziemniaczana z grzybami prawdziwkami w śmietanie, doskonałe danie na obiad, na kolację.........SMACZNEGO!!!
(średnia 0 z 0 głosów)
Smakują pysznie z kefirem, śmietaną, cukrem lub po prostu bez niczego. Mogą stanowić dodatek do wielu potraw lub samodzielne danie. W dodatku każda gospodyni, przyrządza je troszkę inaczej, aby osiągnąć ten idealny smak. Oto mój sposób.
Ajjj jak patrzę na zdjęcie znów mam na nie ochotę..... Chrupiące placki ziemniaczane posypane cukrem....To dość szybkie danie i łatwe ... Ja do starcia ziemniaków wykorzystałam mojego tatę... Bo jak ja bym to robiłam nie było by tak szybko... chyba że robiła bym je dla dwóch osób. .....
Uwielbiam placki ziemniaczane z dodatkiem kwaśnej śmietany.
Placki ziemniaczane mega chrupiące a w środku pachnące i delikatne. Z dodatkiem warzyw zapieczone pod serem. Co wspaniałego!
Pyszne i chrupiące placki ziemniaczane w połączeniu z masą twarogową, z dużą ilością szczypiorku. Pyszności!
Przepis w stylu zero waste. Surowe ziemniaki uzupełniłam o te ugotowane, które zostały z poprzedniego obiadu.
Komentarze