błyskawiczne sakiewki

4.5 (185 ocen)

Polecam zamiast chipsów podczas seansów telewizyjnych.

Składniki:

  • kilka pasków ciasta francuskiego
    szklanka ugotowanego makaronu
    kilka plastrów dużej wędliny
    + wykałaczki
Wystaw ocenę:

4.5 (185 ocen)

Błyskawiczne sakiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Plaster wędliny nafaszerować makaronem, spiąć przeciwne boki, przekuć wykałaczką. Owinąć ciastem francuskim. Piec ok 20 min w 180 stopniach C. Podawać na ciepło, np z keczupem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować