biszkopt idealny!

4.99 (185 ocen)

  • 60 min

idealne ciasto biszkoptowe nie opada

  • 60 min

Składniki:

  • 6 jaj, szkl cukru,6 łyżek mączki ziemniaczanej,3 łyżki mąki
Wystaw ocenę:

4.99 (185 ocen)

Zobacz również:

Desery

Biszkopt idealny! - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. białka oddzielamy od żółtek .ubijamy białka za sztywną pianę pod koniec dodajemy stopniowo cukier gdy się rozpuści dodajemy po jednym żółtku i miksujemy przesiewamy obie mąki i po łyżce dodajemy powoli mieszając łyżką NIE MIKSEREM ! PIECZEMY W 180 35 /40 MINUT PRZEPIS NA TORTOWNICE O ŚREDNICY 24 CM

Porady

PIEKARNIK WCZEŚNIEJ NAGRZEWAMY

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować