Croissant z serem i szynką

4.49 (197 ocen)

  • Łatwy

Szybko się przygotwuje a każdemu smakują.

  • Łatwy

Składniki:

  • - ciasto francuskie: 1 sztuka
    - ser: 10 sztuk
    - szynka: 10 sztuk
    - mleko: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

4.49 (197 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Croissant z serem i szynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Z ciasta francuskiego wykrawamy trójkąty. Układamy plasterek sera i szynki. Zwijamy w rogalika. Smarujemy wierzch mlekiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temp 200 stopni przez ok 25-30 min. Podajemy z ketchupem lub innym sosem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Piknik

Podobne przepisy

To może cię zainteresować