Zawijany wrap

4.5 (172 ocen)

  • 10 min

Pyszna przystawka z nieczęsto stosowanym selerem naciowym. Prowadzę bloga gdzie można obejrzeć filmiki z wykonaniem tego dania prosteismacznegotowanie.24tm.pl zapraszam:)

  • 10 min

Składniki:

  • Opakowanie(4szt.) wrapów (tortilli);
    serek czosnkowy lub ziołowy;
    kilka kawałków selera naciowego ok. 4;
    8 plastrów ulubionej szynki
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Zawijany wrap - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bierzemy wrapa, którego obficie smarujemy serkiem następnie układamy na jego brzegu 2 plastry szynki obok siebie i na szynkę kładziemy podłużny kawałek selera naciowego(najlepiej dopasować od jednego końca wrapa do drugiego) i zawijamy w rulon. Dzielimy na pół lub na jeszcze mniejsze kawałki i układamy na talerzu. Smacznego!

Porady

Zamiast szynki można użyć łososia wędzonego lub pół na pół jak na zdjęciu, schłodzony jest jeszcze lepszy:)

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować