SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

4.5 (169 ocen)

  • 20 min

smaczna i zdrowa surówka do obiadu

  • 20 min

Składniki:

  • 1/2 kapusty pekińskiej

    1 papryka (kolory dowolne)

    3-4 pomidory

    ogórek zielony

    2 przyprawy koperkowo - ziołowe

    4 łyżki oleju

    3 łyżki wody

Wystaw ocenę:

4.5 (169 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Kapustę pokrążyć na małe kawałki.

    2. Paprykę pokroić w paski, pomidory w cząstkę, ogórka na talarki.

    3. Przyprawę wsypać do oleju z wodą i wymieszać.

    4. Zalać przyprawą wszystkie składniki, wymieszać i wstawić do lodówki na 10 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować