Pasta jajeczna z porem i ogórkiem

4.5 (165 ocen)

  • 20 min

Jajka, w poszukiwaniu smaków:)

  • 20 min

Składniki:

  • 7 jajek
    200g sera żółtego
    2 średnie kiszone ogórki
    biało – zielona część pora ok. 5cm
    3 łyżki majonezu
    Pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (165 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna z porem i ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, razem z serem żółtym. Ogórka kiszonego razem ze skórką, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Pora pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć razem, doprawić pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować