REKLAMA
Pikantna, wytrawna babka z warzywami i boczkiem to danie, które smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno. Możemy je przyrządzić niezależnie od pory roku, pogody czy zasobności portfela. Jest to potrawa bez glutenu, więc idealna dla osób, które nie mogą lub nie chcą go spożywać. Potrawa, która świetnie się sprawdzi jako dodatek do grilla, ale i solo, czy w towarzystwie ulubionego sosu: czosnkowego, chrzanowego, koperkowego, pieczarkowego lub śmietankowego.
Sałatka bardzo smaczna, pożywna. Pieczone warzywa doskonale pasują do pozostałych składników.
Smaczne pieczone kotlety przygotowane z mięsa wieprzowego. Polecam na obiad lub do pieczywa.
Zapraszam na smaczny bigos. Przygotowany z kiszonej kapusty z dodatkiem dyni, białej kiełbasy i pomidorów. Polecam do drugiego dania lub z pieczywem.
Takie danie przygotujesz w zaledwie w kilka chwil mogą stać się dodatkiem do drugiego dania lub jako samodzielna przekąska. Ziemniaki wyszły przepyszne z wyraźnym posmakiem boczku i pachnących pieczarek pod serową pierzynką. Uwielbiamy takie pieczone ziemniaczki.
Ostatnio skomentowane
Domowa woda smakowa arbuzowo - cytrynowa