Warzywa gotowane w ziołowym masełku

4.49 (199 ocen)

  • 25 min

Doskonały dodatek do obiadu jak i samodzielna przystawka

  • 25 min

Składniki:

  • groszek w puszcze
    kukurydza w puszce
    paczka mrożonych warzyw
    kostka masła
    zioła prowansalskie
    koperek
Wystaw ocenę:

4.49 (199 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Warzywa gotowane w ziołowym masełku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. miękkie masełko mieszamy z ziołami prowansalskimi i drobno posiekanym koperkiem. Całość roztapiamy i dodajemy pozostałe składniki. Dolewamy odrobinę wody i dusimy tak długo aż zmiękną warzywa.

Porady

do masełka można dodać czosnek

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować