Sałatka żydowska

0 (0 ocen)

  • 30 min

Sałatka ta jest sytna.Nadaje się ona do kanapek z wędliną.

  • 30 min

Składniki:

  • 4 jajka
    5 ziemniaków
    2 cebule
    3-4 łyżki majonezu
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Jajko

Sałatka żydowska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo,obrać i pokroić w kostkę.Ziemniaki ugotować w mundurkach,obrać i pokroić też w kostkę.Obieramy cebule z łusek i kroimy w kostkę.
  • 2. Do salaterki wrzucamy jajka,cebule,ziemniaki i majonez i mieszamy.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz dokładnie mieszamy.Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować