Sałatka żydowska

4.5 (198 ocen)

  • 45 min

...

  • 45 min

Składniki:


  • 8 jajek
    350 g ziemniaków
    300 g cebuli
    300 g majonezu
    sól ,pieprz ,kwasek cytrynowy
Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka żydowska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Sałatka żydowska 2 1. Ziemniaki ugotować ,pokroić w kostkę. Jajka ugotować na twardo. Cebulę i jajka pokroić w kostkę. Składniki połączyć ,wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku solą ,pieprzem i odrobiną kwasku cytrynowego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować