Poncz owocowy bez alkoholu

4.5 (156 ocen)

  • 1 godz. 15 min

Najlepszy na upalne dni.

  • 1 godz. 15 min

Składniki:

  • 750g owoców (np. truskawek, mango, melona)
    3 łyżki cukru
    650ml schłodzonej herbaty owocowej
    1 i 1/4 litra lodowatej wody mineralnej, kostki lodu
Wystaw ocenę:

4.5 (156 ocen)

Zobacz również:

Desery Napoje

Poncz owocowy bez alkoholu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Owoce umyć, oczyścić, pokroić na kawałki. Przełożyć do dużej miski, posypać cukrem, odstawić na 30 min.
    Owoce zalać herbatą owocową. Bezpośrednio przed podaniem dopełnić wodą mineralną. Podawać w szklankach z kostkami lodu.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować