Pieczarki na przekąskę

4.48 (192 ocen)

  • 10 min

Mała pieczarkowa przekąska.

  • 10 min

Składniki:

  • -pół kilograma pieczarek
    -ser żółty
    -boczek wędzony w plasterkach
    -czosnek granulowany
Wystaw ocenę:

4.48 (192 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Pieczarki na przekąskę - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki należy dokładnie umyć i wykroić z nich środek. Ser żółty pokroić w niewielkie kwadratowe plasterki, tak samo też boczek. Pieczarki posypać czosnkiem granulowanym, na pieczarkę położyć plasterek sera, a następnie plasterek boczku. Całość znów posypać czosnkiem granulowanym.
    Piec w piekarniku 15 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować