Pasta z kurczaka

4.5 (154 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby

dobry sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu

  • 20 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 3 ugotowane uda z kurczaka
    1 ugotowana marchewka
    2 ząbki czosnku
    1 łyżeczka wędzonej słodkiej papryki
    1/4 łyżeczki ostrej papryki
    4 łyżeczki majonezu
    3 łyżeczki musztardy
    sól do smaku
    pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (154 ocen)

Zobacz również:

Kanapki Pasty

Pasta z kurczaka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso oddzielić od kości i przełożyć do miski.
    Dodać marchewkę oraz obrany i pokrojony drobno czosnek.
    Dodać przyprawy oraz majonez i musztardę.
    Wszystko razem zmiksować blenderem na gładko.
    Pastę podawać schłodzoną z ulubionym pieczywem.
    Przechowywać w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kurczak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować