Pasta jajeczna z szynką i kaparami

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Łatwy

Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kolację lub śniadanie.

  • 1 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 3 jajka ugotowane na twardo
    10dag szynki
    2-4 łyżki kaparów
    Kilka listków czosnku niedźwiedziego
    Majonez
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta jajeczna z szynką i kaparami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka, szynkę i czosnek niedźwiedzi drobno siekamy, kapary przekrawamy na połówki. Składniki pasty mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ponownie mieszamy i podajemy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czosnek niedźwiedzi Jajka Kapary

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Bez gotowania

Podobne przepisy

To może cię zainteresować