Pasta jajeczna z szynką

5 (162 ocen)

Taką pastę robię moim dzieciom na śniadanie. Ze świeżym pieczywem smakuje znakomicie.

Składniki:

  • 6 jajek
    10 dag szynki konserwowej
    2 łyżki majonezu
    3 łyżki sosu chrzanowego
    sól i pieprz
    1/2 pęczka szczypiorku
Wystaw ocenę:

5 (162 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z szynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupek i wraz z szynką kroimy w małą kostkę. Do jajek dodajemy majonez i sos chrzanowy oraz posiekany szczypiorek. Pastę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować