Masa kefirowa- maślana

  • wyświetlono: 1792 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

z kefirkiem :)

Karolina Klimczak
  • 15min

Składniki

25dag masła roślinnego
3/4szkl. cukru pudru
1szkl. kefiru
aromat(waniliowy)

Sposób przygotowania przepisu:

Masa kefirowa- maślana

  • 1. Masło dokładnienutrzec z cukrem. Stopniowo wlewać kefir, stale ucierając , aż do uzyskania puszystego kremu . Pod koniec ucierania dodać aromat.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

szkola_babciMasa kefirowa-maślana

Komentarze

Podobne przepisy

image-1an0c2s

Dodane przez: marzencia117

GALARETKA KEFIROWA

Zdrowa, prosta w wykonaniu galaretka,...

image-0vusx2q

Dodane przez: Di bloguje

Tort z masy makowej (z kremem budyniowo-maślanym...

Blaty nie wymagają nasączania,...

image-0ng9imc

Dodane przez: Alex M

Kefirowa pianka

Smaczny i tani deser, wystarczy...

Maślane rogaliki

Dodane przez: 2milutka

Maślane rogaliki

Mięciutkie, puszyste,maślane,smaczne!

Kokosanki maślane

Dodane przez: gotowanietoproste

Kokosanki maślane

Delikatne puszyste, chrupiące na...

torcikz  wiśniami

Dodane przez: Magda_Z

Śmietanowo kefirowy torcik z wiśniami

Pyszne połączenie słodkiej śmietanki...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE