leczo z kiełbaską

5 (154 ocen)

  • 40 min

Smakuje jak bigos

  • 40 min

Składniki:

  • 1mała cukinia,20dkg kiełbasy,4pomidory,1cebula mała,2łyżeczki przecieru pomidorowego,pół kostki rosolowej,szklanka wody,sól do smaku.
Wystaw ocenę:

5 (154 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Leczo z kiełbaską - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Leczo 1. Do garnka dajemy oliwe i cebule i kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy,następnie dodajemy pokrojone w kostkę pomidory,przecier,podlewamy wodą i gotujemy,następnie dajemy cukinie pokrojoną też w kostkę i kostkę rosołową,trochę soli i gotujemy aż cukinia zmięknie.Podawać można z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować