Koreczki z Pumpernikla, oliwek, sera pleśniowego i kabanosa

0 (0 ocen)

  • 15 min

fantastyczne połączenie intensywnych smaków

  • 15 min

Składniki:

  • Pumpernikiel ( chleb żytni )
    zielone oliwki
    ser pleśniowy
    kabanos
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Koreczki z pumpernikla, oliwek, sera pleśniowego i kabanosa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pumpernikiel kroimy w kostkę 1 cm na 1 cm. Podobnie ser pleśniowy i kabanosa. Oliwki odsączamy z zalewy.
    Nakłuwamy składniki i gotowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować