Koreczki z kabanosów

4.5 (166 ocen)

Bardzo dobre, szybkie w przygotowaniu koreczki z kabanosem. Idealne na szybką przekąskę.

Składniki:


  • 15 dag kabanosów np z chilli
    15 dag winogrona np.jasnego
    10 dag sera pleśniowego
    Ok 30 patyczków lub wykałaczek
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Koreczki z kabanosów - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kabanosy kroję na kawałki ok 3 cm. Następnie winogrona myję i dziele na pojedyncze sztuki. Ser pleśniowy kroję w małe prostokąty lub kwadraty.

    Następnie na patyczek, plastikowy widelczyk do koreczków lub wykalaczke nakładam najpierw kawałek kabanosa a następnie winogrono.

    Na kolejny patyczek nakładam kabanos, a następnie ser.

    Koreczki robię, aż wykonczą się składniki
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować