DIP CZOSNKOWO - POROWY

5 (1 ocen)

Pyszny dip czosnkowo-porowy idealny dodatek do mięs,zapiekanek czy domowych fast foodów.

Składniki:


  • 250 ml jogurtu naturalnego
    1 por
    1 ząbek czosnku
    1 łyżka czosnku granulowanego
    1 łyżka czosnku niedźwiedziego
    Sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Dip czosnkowo - porowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pora myję a następnie bardzo drobno siekam. Przekładam do miseczki.

    Dodaję drobno posiekany ząbek czosnku. Następnie dodaję czosnek granulowany i niedźwiedzi.

    Na koniec dodaję sól i pieprz do smaku oraz jogurt naturalny.

    Całość dokładnie mieszam ze sobą i wkładam do lodówki na ok 30 min przed podaniem.

    Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować