Sałatka warstwowa z fetą

4.5 (151 ocen)

  • 25 min

Szybko i smacznie

  • 25 min

Składniki:

  • - 1 średnia główka kapusty pekińskiej
    - 100 g sera feta
    - 1 świeży ogórek
    - 2 pomidory
    - por
    - pół puszki kukurydzy
    - garść szczypiorku
    - 6 łyżek majonezu
Wystaw ocenę:

4.5 (151 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki Majonez Ser

Sałatka warstwowa z fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Sałatka warstowa z fetą 1. Kapustę szatkujemy. Pomidory, ogórek oraz ser kroimy w kostkę, por w talarki.
  • Sałatka z fetą 2. W misce układamy kolejno:
    połowa porcji kapusty, 3 łyżki majonezu, pomidory, por, feta, ogórek, kukurydza, 3 łyżki majonezu, druga połowa kapusty, szczypiorek.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować