Masowy andrucik

4.5 (162 ocen)

  • 50 min

Dobre, mniam mniam

  • 50 min

Składniki:

  • 1l mleka
    2 budynie waniliowe
    1 łyżka mąki ziemniaczanej
    250g margaryny
    Gorzka czekolada
    Cukier do smaku
    Wafle tortowe o dowolnym kształcie
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Desery

Masowy andrucik - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Budynie ugotować na mleku z dodatkiem mąki ziemniaczanej. Zimny utrzeć z margaryną i cukrem. Podzielić na dwie części do jednej dać rozpuszczoną czekoladę, zmiksować. Masami przekładać wafle w dowolnej kolejności. Wierzch polać polewą i posypać kokosem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować