Ciasto migdałowo-pomarańczowe
Kruche ciasto w połączeniu z masą migdałowo- pomarańczową tworzy wspaniały smak. Ciasto jest delikatne, bardzo kruche i bardzo smaczne.
Kruche ciasto w połączeniu z masą migdałowo- pomarańczową tworzy wspaniały smak. Ciasto jest delikatne, bardzo kruche i bardzo smaczne.
Oryginalne ciasto pasterza robi się z jagnięciny, ja postanowiłam pokombinować i zamieniłam mięso na rybę do tego sos musztardowy i wyszło bajecznie pyszne danie.
Czekolada, serek mascarpone, śmietana, kawa, amaretto, ciasteczka amaretti - te wszystkie składniki sprawiają, że Brownie robi się genialnie pyszne.
Trochę zwariowana propozycja na ciasto biszkoptowe z galaretką :D Dwa biszkopty nasączyłam galaretką i przełożyłam kremem na bazie serka mascarpone. Z tortu najbardziej będą zadowolone dzieci :}
Ostatnio skomentowane
Dodane przez: agarybak76
Pierożki rolowane z mięsem mielonym w sosie kurkowym