Sałatka z tuńczyka z włoskimi orzechami

4.5 (182 ocen)

  • 30 min

To kolejna odsłona tuńczyka w sałatce. Pyszna chrupiąca sałatka

  • 30 min

Składniki:

  • 2 puszki tuńczyka w kawałkach / 260g /
    200g orzechów włoskich
    puszka kukurydzy
    1 czerwona cebula
    sól/pieprz
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka oliwy z oliwek
Wystaw ocenę:

4.5 (182 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Przekąski

Sałatka z tuńczyka z włoskimi orzechami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Orzechy siekamy, tuńczyka rozdrabniamy, cebulę kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy doprawiamy solą pieprzem i dodajemy oliwę z majonezem. Palce lizać
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować