Surówka z kapustą pekińską i papryką

4.5 (183 ocen)

  • 37 min

Ta surówka jest wyśmienita.

  • 37 min

Składniki:

  • 1 średnia kapusta pekińska
    3 papryki (czerwona,żółta,zielona)
    1 por
    puszka kukurydzy
    4 łyżki majonezu
    8 łyżek śmietany
    1 łyżeczka octu winnego
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapustą pekińską i papryką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską poszatkować.Por pokroić w półplasterki.Z papryk usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.Kukurydzę osączyć z zalewy.Dodać majonez,śmietanę i ocet oraz doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować