Sałatka z tuńczyka i grejpfruta

0 (0 ocen)

  • 10 min

Szybka, zdrowa i lekka sałatka, wspaniała z dodatkiem chrupkiego pieczywa.

  • 10 min

Składniki:

  • 1 grejpfrut
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    1/2 puszki kukurydzy
    10 szt oliwek
    1 oleju rzepakowego
    pieprz
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z tuńczyka i grejpfruta - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka oraz kukurydzę odsączyć z zalewy, oliwki pokroić w plasterki. Grejpfruta obrać z osłonek i pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wymieszać razem, dodać olej oraz doprawić do smaku pieprzem i solą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Olej Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować