Kolorowa potrawka z ryżu

0 (0 ocen)

  • 40 min

Słoneczna i kolorowa potrawka z ryżu idealne wiosenne danie

  • 40 min

Składniki:

  • 1 woreczek ryżu
    1 cebula
    30 dag dyni
    mieszanka warzywna
    sos sojowy
    pieprz
    sól
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Dania z ryb

Kolorowa potrawka z ryżu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulkę, dodać pokrojoną w kostkę dynię i całość podsmażać. Gdy dynia będzie miękka dodać ugotowany ryż oraz gotową mieszankę warzywną. Całość doprawić do smaku sosem sojowym, pieprzem oraz solą i podsmażać jeszcze chwilkę, aby wszystkie smaki się połączyły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować