Sałatka z selera naciowego i fasoli czerwonej

4.45 (11 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób

Bardzo fajna sałatka na szybko.

  • 10 min
  • Dla 4 osób

Składniki:

  • 3 łodygi selera naciowego
    1 cebula fioletowa
    puszka fasoli czerwonej
    mała puszka kukurydzy konserwowej
    8 mini ogórków konserwowych chili lub 2 duże ogórki konserwowe
    1 łyżka majonezu lub jogurtu naturalnego
    1 łyżka musztardy
    sól, pieprz do smaku
    koperek świeży
Wystaw ocenę:

4.45 (11 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Sałatka z selera naciowego i fasoli czerwonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Selera i ogórki kroimy w plasterki ( duże ogórki w kostkę), cebulę w piórka.
    Fasolę i kukurydzę płuczemy pod bieżącą wodą na sitku. W misce łączymy wszystkie składniki, dodajemy majonez i musztardę, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasola czerwona Sałata Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować