Sałatka z mortadeli i korniszona

5 (195 ocen)

  • 20 min
  • Dla 1 osoby

Dwuskładnikowa, szybka w przygotowaniu i smaczna sałatka w sam raz dla niespodziewanych gości

  • 20 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • 30-40 dag mortadeli
    1 litrowy słoik korniszonów
    majonez
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

5 (195 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Korniszony Majonez Wędliny

Sałatka z mortadeli i korniszona - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mortadele i ogórki kroimy w plasterki. Doprawiamy solą i pieprzem i łączymy wszystko z majonezem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Kiełbasa Mortadela Wędlina Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować