Rybna pasta z soczewicą i ogórkiem

0 (0 ocen)

Zaskakujące acz smaczne połączenie składnikó:), taka inna forma podania rybki z puszki:)

Składniki:

  • 1/4 szklanki czerwonej soczewicy
    1 puszka śledzia w pomidorach
    1 konserwowy ogórek
    1/2 cebuli
    1 strąk papryki konserwowej
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty

Rybna pasta z soczewicą i ogórkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Soczewicę ugotować do miękkości. Odcedzić, ostudzić i dobrze osuszyć. Następnie przełożyć do blendera i zmiksować na gładko. Dodać osuszoną paprykę i ponownie zmiksować. Przełożyć do miseczki. Dodać puszkę ryby i dobrze wymieszać. Cebulkę drobniutko pokroić. Dodać do miski. Ogórka osuszyć i także drobno pokroić. Dodać do reszty składników i dobrze wymieszać. Doprawić do smaku i znów wymieszać. Odłożyć na 30 minut do lodówki. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Soczewica Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować