Pasta z ryby maślanej

5 (1 ocen)

Smaki urlopu nad Bałtykiem :)

Składniki:

  • 20 dkg wędzonej ryby maślanej
    1 szalotka
    2 ogórki marynowane
    1 łyżka majonezu
    sól i pieprz
    do podania: świeże pieczywo, jajka gotowane na twardo, pomidory
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Ryba Kanapki Pasty Pasta rybna

Pasta z ryby maślanej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórka i szalotkę drobno pokroić, dodać do rozdrobnionej ryby maślanej i wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku i podawać na kanapce ze świeżym pieczywem, plasterkami jajka i pomidora :)

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować