Pasta z ryby wędzonej

  • wyświetlono: 3381 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Pasta jest idealna do kanapek na śniadanie lub kolację, może również być podawana jako przekąska.

bedzedka
  • 30min

Składniki

- 1 ryba wędzona
- 1 duży ogórek kiszony
- 2 ugotowane jajka
- pęczek szczypiorku
- sól
- pieprz
- 2 łyżki majonezu

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta z ryby wędzonej

  • 1. Rybę wędzoną oddzielamy od ości. Ogórek kroimy w drobną kosteczkę. Ugotowane na twardo jajka ubieramy ze skorupek i drobno kroimy. Szczypiorek myjemy i drobno szatkujemy. Dodajemy majonez, sól oraz pieprz wszystko dokładnie mieszamy na gładką pastę.
    Smacznego!!!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzuJajkaryba wędzona

Komentarze

Podobne przepisy

pasta z wędzonej makreli.

Dodane przez: kasiunia860

pasta z wędzonej makreli

Ulubiona pasta moich synków.

Pasta z wędzonej makreli na śniadanie

Dodane przez: Marta Wronowska

pasta z wędzonej makreli

Doskonała na śniadanie pasta z...

pasta z makreli

Dodane przez: smak i uczucie

Pasta z wędzonej makreli

idealna pasta do chleba

image-0780pjw

Dodane przez: izaa_a

pasta z wędzoną makrelą

szybka i smaczna

image-1g45s0w

Dodane przez: k_marysia

Pasta z wędzonego łososia

Przepyszna rybna pasta. Doskonała...

Pasta z wędzoną makrelą

Dodane przez: bogusia82

Pasta z wędzoną makrelą

Pastę z wędzonej makreli najczęściej...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE