Pasta z ryby do chleba

4.98 (174 ocen)

  • 20 min

Ta pasta towarzyszy mi od lat zawsze ją mama robiła gdy byłam jeszcze mała

  • 20 min

Składniki:

  • - 2 konserwy rybne w oleju
    - 4 ugotowane jajka
    - 2 ogórki kiszone
    - 1 cebule
    - 2 łyżki majonezu
    - natka pietruszki
    - pieprz sól do smaku
Wystaw ocenę:

4.98 (174 ocen)

Pasta z ryby do chleba - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - Konserwy otworzyć i odcedzić z oleju
    - ogórki jajka i cebule pokroić w kostkę Dodać natkę pietruszki i majonez razem wymieszać
    - Doprawić solą ,pieprzem do smaku

Porady

Pastę można zrobić bez majonezu ale w tedy z jednej konserwy olej dodaje się do pasty

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować