Pasta z makreli

5 (155 ocen)

  • 20 min

Coś dla tych, którzy nie przepadają za smakiem wędzonej rybki sauté :)

  • 20 min

Składniki:

  • 1 średnia wędzona makrela
    1 ogórek kiszony
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 łyżeczka musztardy
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

5 (155 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybkę obrać ze skóry i pozbawić ości, rozgnieść widelcem, ogórka pokroić w kostkę i odcisnąć, jajka zetrzeć na tarce o grubym oczku, szczypiorek posiekać. Dodać musztardę, majonez, doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Podawać ze świeżym, pachnącym chlebkiem :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela wędzona

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować