Legumina

0 (0 ocen)

  • 60 min

Uczta dla smakoszy jabłek

  • 60 min

Składniki:

  • 4 jajka
    ¾ szklanki cukru
    ½ szklanki mąki zwykłej
    2 łyżki mąki ziemniaczanej
    Łyżeczka proszku do pieczenia

    Upiec biszkopt w tortownicy

    Masa:
    ½ litra mleka
    2 łyżki mąki zwykłej
    2 łyżki mąki ziemniaczanej
    1 szklanka cukru
    1 margaryna
    5 jabłek
    2 galaretki brzoskwiniowe
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Legumina - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotować budyń. Margarynę utrzeć , dodać schłodzony budyń . Na końcu dodać starte na grubych oczkach jabłka. Przełożyć 2 razy i zalać galaretką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować