Jajka faszerowane w 3 smakach

0 (0 ocen)

  • 15 min

Smaczna alternatywa dla tradycyjnych jaj z majonezem.

  • 15 min

Składniki:

  • -5 jaj ugotowanych na twardo
    -125g twarogu
    -chrzan (1 duża łyżka)
    -kawior (1 duża łyżka)
    -natka pietruszki
    -4łyżki śmietany
    -sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Jajka faszerowane w 3 smakach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obrać, przeciąć na połówki i wyjąć żółtka.
  • 2. Twarożek wymieszać ze śmietaną, żółtkami, doprawić solą i pieprzem.
  • 3. Masę podzielić na 3 części. Jedną wymieszać z chrzanem, drugą z kawiorem, a ostatnią z posiekaną natką pietruszki.
  • 4. Farszami napełniać jajka. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Na zimno Na zimno

Podobne przepisy

To może cię zainteresować