Przyślij Przepis! 04/2013

Co w numerze? Szaszłyki panierowane – Rodzina Florków, Trześń; Korzenny kurczak – Ewelina Kittner, Rybnik; Pasztet szlachecki – Agnieszka Gnus, Zawadzkie; Kwitnący tulipan – Beata Kryjak, Dąbrowica.

Liczba przepisów: 15

4.5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto Jakuba z owocami

4.99 (144 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto chałwowiec

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ciasto z tiramisu

4.51 (184 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Kolorowa babka "Kwitnący tulipan"

4.5 (172 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka z cukinią

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
kurczak

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Korzenny kurczak

Anyzkowo Pyszny kurczak pieczony w piwie

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Mus czekoladowy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
pasztet z żurawina

4.51 (158 ocen)

Opublikowany w Magazynie
sałata z tuńczyiem,fetą i oliwkami

5 (199 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

ziemia

5 (199 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Ziemia z robakami

dusiowa Amerykański deser Dirty cake na mój sposób. 15 min

4.5 (190 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasztet szlachecki pod chrzanową pierzynką

To może cię zainteresować