Przyślij Przepis! Wydanie Specjalne 10/2015

Jak w kilku słowach można opisać ziemniaki? Mają mało kalorii, dużo witamin i kosztują niewiele. Na tym jednak nie kończą się ich zalety. Przygotujemy z nich pyszne kluski (s. 4-9) i sycące placki (s. 18- -25), które urozmaicą codzienny obiad. Ziemniaki są też niezastąpione w zapiekankach (s. 28-35). Nie zapominajmy o nich, gdy organizujemy rodzinne spotkanie. Wyczarujemy z nich niespotykane przekąski (s. 12-17). Gościom na pewno posmakują także wyjątkowe sałatki (s. 36-41). Zapraszamy na ziemniaczaną ucztę!

Liczba przepisów: 11

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Ziemniaczane lasanie

4.49 (194 ocen)

Opublikowany w Magazynie
słone roladki z wafla

4.5 (177 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Zapiekanka ziemniaczana z mortadelą

To może cię zainteresować