Przepisy
Typ dania
Ciasta
Curry
Dania główne
Dania jednogarnkowe
Desery
Dodatki
Kluski
Napoje
Pasty
Pasztety
Pieczywo
Pierogi
Pizza
Placki
Potrawy z jajek
Przekąski
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Surówki
Wędliny
Zapiekanki
Zupy
Posiłki
Szybka kuchnia
Dania do pracy
Dania do szkoły
Drugie śniadanie
Kolacja
Lunch
Obiad
Podwieczorek
Przekąska
Śniadanie
Do spiżarni
Napitki
Kuchnie Świata
Afrykańska
Amerykańska
Azjatycka
Bliskowschodnia
Bułgarska
Chińska
Czeska
Egzotyczna
Europejska
Francuska
Grecka
Gruzińska
Hiszpańska
Indyjska
Japońska
Koreańska
Meksykańska
Polska
Staropolska
Śródziemnomorska
Tajska
Turecka
Węgierska
Włoska
Żydowska
Kuchnia kresowa
Ukraińska
Okazje
Andrzejki
Dzień kobiet
Dzień matki
Chrzciny
Grill
Halloween
Imieniny
Karnawał
Komunia
Piknik
Post
Spotkanie rodzinne
Sylwester
Święta
Tłusty czwartek
Urodziny
Walentynki
Wesele
Wielkanoc
Dzień dziecka
Impreza
Dietetyczne
Bez laktozy
Bezglutenowe
Dieta cukrzycowa
Dieta halal
Dieta hinduska
Koszerna
Niskokaloryczna
Niskotłuszczowa
Niskosodowa
Wegańska
Wegetariańska
Inne
Dla dzieci
Kuchnia fit
Szybkie i łatwe
Tanie
Sezonowe
Zupa szczawiowa ze świeżego szczawiu
Bigos z młodą kapustą
Sałatka z młodych ziemniaków
Pesto pietruszkowe
Surówka z młodej marchwi
Syrop z pokrzywy
Ciasto wiosna
Ciasto leśny mech
Gołąbki z młodej kapusty
Kiszony topinambur
Ciasta
Biszkopt
Ciasto bez pieczenia
Ciasto drożdżowe
Ciasto ucierane
Ciasto z kremem
Ciasto z budyniem
Ciasto z galaretką
Ciasto z owocami
Serniki
Tort urodzinowy
Obiady
Dania mięsne
Dania z makaronem
Dania z ryb
Dania z ziemniaków
Dania z ryżem
Domowy fast-food
Pierogi
Naleśniki
Potrawka
Obiad fit
Kulinarne inspiracje
Newsy
Galeria przepisów
Porady
Ogłoszenia
Dodaj przepis
Dodaj przepis
press ENTER to search
pulpety
Utworzona przez: ao12 | Utworzona: 16.12.2015 | Ostatnia aktualizacja: 28.01.2016 | Przepisy: 10
Przepisy
Liczba przepisów: 10
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Klopsiki w ,,tajskiej paelli ,,:
Konto nieaktywne
Tajskie przyprawy mam zawsze , kotleciki drobiowe robi sie szybko, paellę lubię . Kuchnia fusion w pełnym rozkwicie .
usuń
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Chilijskie klopsiki
RedakcjaPP
Gotuję dla najbliższych. Uwielbiają moją kuchnię.
usuń
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
0
(0 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Drobiowe pulpeciki z marokańską nutą
Konto nieaktywne
Tradycyjnie powinno się potrawę robić w garnku do Tajine .
15 min
usuń
4.5
(181 ocen)
Opublikowany w Magazynie
4.5
(181 ocen)
Opublikowany w Magazynie
Klopsiki w warzywnym sosie
RedakcjaPP
Jak każdy mężczyzna lubię dobrze zjeść. Czasem wspólnie z żoną robimy nasze ulubione dania.
usuń
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pulpety z ryżem i groszkiem
paulina57
Drobiowe pulpety z nadzieniem ryżowym i zielonym groszkiem. Bardzo smaczne i kolorowe w środku
60 min
usuń
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Pulpety magisterskie
pm134
Uwielbiam gdy na obiad mam coś pysznego i wyrazistego w smaku. Polecamserdecznie na obiad pulpety ponieważ są są bardzo smaczne i można jeprzygotowac bez większych umiejętności kulinarnych.
35 min
usuń
4.99
(165 ocen)
4.99
(165 ocen)
Pulpety indycze z selerem
Magda_Z
Delikatne, aromatyczne i lekkie.
40 min
usuń
4.5
(186 ocen)
4.5
(186 ocen)
Kotlety z boczniaków,cukini i jajek
evita0007
Kotleciki wyszły pyszne i delikatne. Kapelusze boczniaków można smażyć,gotować,panierować i marynować.
usuń
4.49
(196 ocen)
4.49
(196 ocen)
Pulpety z mięsa mielonego, ryżu i marchewki
dorota w
Pulpety z mięsa mielonego, ryżu i marchewki. Wszystko w sosie pomidorowym.
60 min
usuń
0
(0 ocen)
0
(0 ocen)
Bawarskie klopsiki drobiowe z chrzanem
Futka
Propozycja na smakowite, aromatyczne i wyraziste klopsiki przygotowywane w stylu bawarskim. Klopsiki są lekkie, a zarazem pożywane i bardzo sycące. Ich smak jest wyjątkowy, ponieważ łączą w sobie nutę słodkości ketchupu oraz nutę pikanterii - chrzanowej i paprykowej.
30 min
usuń
Czy na pewno chcesz usunąć książkę kucharską?
Czynność ta spowoduje usunięcie książki wraz z zapisanymi w niej odnośnikami do przepisów. Zmiany nie można cofnąć.
Czy na pewno chcesz usunąć przepis z książki kucharskiej?
Edytuj książkę kucharską
Loading...