Batony czekoladowe

4.49 (193 ocen)

  • 30 min

Uwielbiaja je nie tylko dzieci.

  • 30 min

Składniki:

  • 200 g margaryny 1 szklanka cukru 2 lyzki kakao 1/2 szklanki wody 400 lub 500 g mleka w proszku 100 g orzeszkow ziemnych moga byc solone.
Wystaw ocenę:

4.49 (193 ocen)

Zobacz również:

Desery Orzeszki

Batony czekoladowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Margaryne,wode,kakao,cukier rozpuszczamy, studzimy,dodajemy mleko w proszku i orzeszki, mieszamy i wykladamy na duza blache piekarnikowa, wyrownujemy i schladzamy, kroimy na male kawalki. Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kakao Mleko Orzeszki ziemne

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować