...

Składniki:

  • ...
Wystaw ocenę:

5 (168 ocen)

Zobacz również:

Desery

... - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Margarynę ucierac, stopniowo dodając cukier i jaja. Następnie dodawac mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, oraz naprzemiennie mleko i ubite białka. Podzielić na 2 połowy, do jednej dodając kakao.
    Jasną częśc ciasta wylac na blaszkę a na nią ciemną częśc ciasta i trochę wymieszac łyżką.
    Upiec w temp. 180, ok.godz. Trzeba sprawdzac czy papier odstaje od blaszki i czy wbita w ciasto wykałaczka jest sucha.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować