Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem

0 (0 ocen)

  • 5 min

Bardzo prosta ,zarazem smaczna surówka. Wystarczy 5 min i gotowa.

  • 5 min

Składniki:

  • mała kapusta pekińska
    Dressing:
    70 ml oliwy z oliwek
    łyżka musztardy dijon
    łyżeczka octu ryżowego
    50 ml miodu
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Surówka z kapusty pekińskiej z miodowym dressingiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę szatkujemy.
    Przygotowujemy dressing. Oliwę ,musztardę ,ocet ,miód dokładnie ze sobą łączymy ,doprawiamy do smaku pieprzem.
    Dressing wlewamy do kapusty ,mieszamy i odstawiamy na 30 min do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować