sałatka z zupek

5 (187 ocen)

  • 30 min

Ulubiona sałatka całej rodziny.

  • 30 min

Składniki:

  • 2 zupki chińskie vifon złoty kurczak
    1średnia kapusta pekińska
    1 filet z kurczaka
    1 papryka czerwona
    20 dag. Pieczarek
    1 mały por
    1 kukurydza konserwowa
    Majonez
    Sól, pieprz, vegeta
    Olej i masło
Wystaw ocenę:

5 (187 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Przystawki

Sałatka z zupek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron z zupek zalać wrzątkiem by urósł (bez przypraw). Fileta pokroić w kostkę, opsypać Vegeta i usmażyć na oleju. Pieczarki pokroić w talarki i usmażyć na maśle. Kapustę posiekać, dodać makaron i usmazony filet i pieczarki, następnie dodać paprykę pokrojoną w kostkę, pora i kukurydzę. Wymieszać z majonezem doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować