Kapusta pekińska z papryką konserwową

4.5 (170 ocen)

  • 15 min

...

  • 15 min

Składniki:

  • 1/2 główki kapusty pekińskiej
    1 marchew
    3 kawałki papryki konserwowej
    1/2 pęczka koperku
    Ocet ryżowy
    Sól ,pieprz ,cukier
Wystaw ocenę:

4.5 (170 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Kapusta pekińska z papryką konserwową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pekińską poszatkować ,zetrzeć marchew ,a paprykę pokroić w kostkę.
    Składniki wymieszać dodając poszatkowany koper oraz ocet ,sól ,pieprz i cukier do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować