Deser na zimno

0 (0 ocen)

  • 2 godz.

Smaczny i szybki deser.

  • 2 godz.

Składniki:

  • 1op mrożonych truskawek
    2 galaretki truskawkowe
    1 galaretka agrestowa
    1 kubek śmietany 30%
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Deser na zimno - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Galaretki truskawkowe rozpuść w pół litra wody, truskawki bez rozmrażania ułóż w foremce zalej gorącą galaretką wstaw do lodówki do zastygnięcia. Galaretkę agrestową rozpuść w szklance wody. Kremówkę ubij na sztywno dodaj tężejącą galaretkę wylej na truskawki wstaw do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować